fredag den 6. februar 2015

Hospitalsbesøg og tøsehygge!

Det er lisom den første uge ombord går med total afslapning, restaurentbesøg,badning, ordne negle af en professionel og hospitalsbesøg!!!!!!!
Det var Freddy som måtte en tur omkring et hospital, pga af store smerter i lår og ben. Det var et effektivt hospital.....vi gik direkte ind på skadestuen og blev modtaget af et sødt personale!
Han fik en sprøjte, men måtte desværre derind igen efter to dage, for at få en noget stærkere sprøjte.....som vi håber holder.
Vi var tre tøser der fik pedicure af en lokal, hvor vi råhyggede sammen.
Beviset er her
Man sad nærmest på en kongestol!
Fredag den 6/2 var vi inviteret til reception på en dansk båd kaldet Christianshavn, det er båd der er knyttet til et stort oprydnings plastik projekt......prøv at se på deres hjemmeside www.plasticchance.org
Og så var vi til gymnastik oppe ved poolen i morges kl 08.15, det var Rasmus (gast ombord) der stod for undervisningen, 45 min. var vi igang.....åh åh det var hårdt meeeen godt!!!!!
Idag søndag er vi sejlet videre ud til en bugt, bare for at se noget andet.
Frisk kokus mælk.
Maden er altid et kapitel for sig selv, meeeeen i år er der to unge gaster, Rasmus og Lina med, som er helt fantastiske til at, købe ind og lave super lækker mad.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar