onsdag den 8. marts 2017

Ponce Yact and Fishing ClubMarina

Så fik vi en havneplads...det er så dejligt at kunne gå frit omkring!!!
Vi tog en tur ind til Ponce, med taxa, der er INGEN offentlige transport muligheder overhovedet!!!
Maria ville undersøge muligheden for at komme til hovedstaden San Juan....meeeen det viste sig at være nærmest umuligt. Hun fandt dog et ægtepar der skulle tilbage til hovedstaden, så hun kørte afsted med det samme. 
Sara og jeg besluttede os for ikke at tage til San Juan.....det er alt for besværligt!!
På vej hjem fra byen, skulle vi handle.....vi var nede for alt ting.....og så er det SÅ dejligt at komme ind i et velassorteret supermarked....😊
Vi lavede lækker aftensmad, men måtte sidde nede i salonen, da det blæste og regnede.
Hygge nu med stearinlys!
Og så gik vi i gang med Kinaskak turnering.....vi har lavet en score tavle på væggen, så vi kan følge med i hvem der vinder🤗.....så kan I derhjemme også følge med!!!!!

Dagen efter gik vi tre på ship shop opdagelse, der var mange ting Freddy skulle købe, og du kan ikke bare lige finde sådanne forretninger.....men jeg skal da lige love for at vi fandt .....eller fik fortalt, hvor der lå sådanne shops! Kan fortælle at de alle sammen lå i sådan et lager område, hvor lastbiler normalt kommer kørende til og blir fyldt op.....men inde i de der store lager haller, lå der små butikker..
......og så skulle vi hjem og arbejde.....Sara hjalp Freddy med at fylde dinky bunden med noget skum....og jeg malede bordpladen ude på toilettet.
....det var virkelig tiltrængt den gang maling!!!!

...det er nu meget godt med lidt kvindelig arbejdskraft!!  
Vi får 3 nye gaster på om to dage, så vi pudser, gør rent og lapper dinky.....nu med rigtig lim🤗....og gør klar til de nye skal komme ombord.
I dag nød Sara og jeg swimmingpoolen og solen......og om lidt har vi inviteret Freddy til sundowner på stranden😊☀️



Ingen kommentarer:

Send en kommentar