onsdag den 22. marts 2017

Culebra til St Thomas

Vi sejlede ud til den østligste del af Culebra hvor der skulle være en dejlig strand og vi ankom til et paradis af et sted....vi trængte virkelig til at se det turkis blå klare vand.
Vi nød to dejlige dage der....og spiser selvfølgelig herre go mad. 
"Du er nu nr to i køen"....En anderledes telefonkø!!!!......til opladning.

Så sejlede vi til St Thomas.....vi var meget i tvivl om vi skulle sejle, det blæste virkelig meget, men da der kom et lille ophold i vinden stak vi afsted.......10 sømil - 4 timer!!!
Vi lagde os i en marina på St Thomas.....men kun indtil vi ankom på kontoret fik prisen at vide....1300kr pr nat....helt vilde priser, og alt for fornemt til GD?
Vi skyndte os ud og lagde os for anker, det er lidt mere besværligt, men billigere!
St Thomas by er et turist mega, med en million smykke butikker.....det er helt vildt, men der er også det ene krydstogt skib efter det andet. 
Men den 31/4 holder de 100 års dag for da Danmark solgte øerne - og vi har ladet os fortælle, at Lars Løkke kommer på besøg.
Klaus tog nogle af os med til noget der hed Coral World....et sted hvor vi kunne se fisk, skildpadder og koraler.....minder en smule om den Blå Planet....men der var en undervands tank hvor vi kunne se fiskene svømme i deres rette element.
De måtte ikke fodres men denne her leguan havde alligevel snuppet et salatblad!!!!
Alle mand på bytur!
....så kommer vi lige forbi en udendørs gudstjeneste, som vi lige blev inviteret ind i, alle er simpelthen så venlige.
....og så blev det mig der lige skulle præsenteres os.
....og så lige et smukt billede.
Den 21 havde Maria fødselsdag og blev vækket med morgensang og morgenmad.
Fødselsdags Frugtfad....med knæ!!
Ekstra flag på !
Senere skulle vi jo spise vores " på forhånd påskefrokost". Vi fik karrysild, leverpostej, remulade, spegepølse, rejer, æg og tomater, rugbrød .....og SNAPS!....som blev drukket af æggebæger:-)
Vi havde en super hyggelig dag, og og vi havde hver især sørget for noget underholdning.
Sara havde skrevet et digt efter en nattevagt - Klaus læste nogle gode tanker op, han havde fundet - Finn sang en brandmandssang - Freddy, Anette og jeg lavede et kor med Æblemand og I like the flowers - Maria skulle ha spillet en sang, som traditionen tro gør at, alle (de fleste) hopper i vandet!

Skål i snaps med æggebæger.

Tøse skål.
Lige inden vi starter Påskefrokosten.
Vi havde godt set at Svanen og Thyra fra søværnet, havde lagt til i marinaen....og tænkte efter frokosten at vi ville aflægge dem et besøg.
Det var en stor stor oplevelse, vi blev inviteret ombord af de sødeste mennesker, der viste os rundt på den ene båd. De skal selvfølgelig være her til 100 års dagen. De er 8 mand ombord på hver båd, og på mange måder lignede livet lidt det vi har på GD. De har ikke en watermaker eller nogle nutidens moderne hjælpemidler......de har ikke engang et ankerspil ( det har vi dog), ej heller en bruser!
Virkelig et dejligt møde.
Læg mærke til alt det pudsede messing.....de pudsede det HVER dag!
Vores Påskekylling.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar