fredag den 5. februar 2016

Cumberland og Souifreire!

Skøøøøn sejlas fra Bequiq til Cumberland  i total smult vande....det jeg kalder 'hav staniole', hvor der blev dyrket sol rundt på skibet. 
Afslapning

Og så var det virkelig dejligt at ankomme, til Cumberland, hvor gensyns glæden var stor....så dejligt at blive genkendt.....også,selvom Freddy ikke var med😊
Om eftermiddagen gik Jens en tur og vi andre "pop crawlede"......det vil sige, vi nåede ikke længere end hos DJ 20, stamværtshuset, hvor Chris lavede de lækreste Moitotos, og så blev vi der.
Hm Moitos
Chris passer baren
'Sugar' ejerens kone - hun laver alt maden.
Mens room....de ordner alt kødet. Perry, DJ og William.
Joseph på 74, mangler to tær, dårlig gående, og kan ikke se så godt, laver sine egne smykker!

...udsigten til Sunchaser.

Vi tog tilbage til båden og lavede æggekage.
Næste dag stod vi tidligt op....vi skulle udklarere i en lille by Chateaubelair, det tog Birgit og os af( det hedder kvindelist) og det gær vi fremover!!!
Vi sejlede i virkelig fint vejr de første to timer, havde storsejlet rebet to reb, forsejlet helt ud.....og af stig afsted det gik, Søren har jo autopilot på, så alle slapper bare helt af.
To timer senere skal jeg da lige love for at vejrguderne slog sig løs - (det var overhovedet ikke hvad Søren og jeg havde set på passage whether, det skulle først ankomme lørdag )- vi måtte pure Søren som fik sig en lur....der skulle hives forsejl ind....og så var det jeg tænkte, gudskelov vi havde rebet to reb!!!
Det blæste mindst 20 sekundmeter....i oversat sprog betyder det kuling, virkelig hårdt, og vi havde ikke fået dinkyen op🙊.
Det blev 6 laaaange timer inden vi kom til Souifreire, hvor vi heldigvis fik en bøje at ligge ved.
Søren stod ved roret de sidste tre timer, hvor søer skyllede ind over ham.
Her har han dig skiftet tøj....og poserer kun til ære for fotografen!
En sød lokal sejlede mig og Birgit ind til Costermer hvor vi igen skulle tjekke ind....massevis af papir arbejde!! Men her var det begge steder kvindelige overordnede.....og det er altså ikke helt det samme.😊
Sunchaser er en virkelig fin båd, hvor du også nyder at være nede i salonen, når vind og sol blir for meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar