søndag den 5. februar 2017

Trinidad

Turen til Trinidad var en vild vild oplevelse. 
Allerede fra starten var der problemer med motoren og chaufføren var ret irritabel - og vi skulle køre med ham i mindst 5 timer!!!! Efter et kvarter på deres form for motorvej, standsede han bilen fordi det røg op fra motoren🙈- åh nej det kunne gå hen ignlive en meget laaaang tur. 
Det fantastiske ved Cuba er, at alle biler stopper for at se om de kan hjælpe med noget. 
På et tidspunkt var det stoppet 6 biler for at se om de kunne hjælpe med noget👍

Da der var gået næsten en halv time og han ikke havde meddelt os noget, og det var tydeligt at der var noget total galt med motoren, begyndte vi at stoppe de andre biler på motorvejen, hvilket overhovedet ikke er nemt, når vi er fire med fuld bagage, og det var en lørdag.
Men vi var virkelig heldige, at der stoppede en stor flot taxa - som klart var dyrere, men med dejlig plads, så vi sagde alle 4 bare JA. 
Det skullevise sig ikke bare at være så nemt, den anden chauffør ville nemli ha penge - han påstod at han havde ringet efter en anden - men det var så uden spørge os!!!!
Maria som er den eneste af is der kan spansk - thank God for that🙏, blev virkelig udfordret, ved nu også at skændes på spansk. 
Det hele endte med at den nye chauffør betalte ham et lille beløb og vi kom afsted. 
På vejen skulle vi ha diesel på men ingen tank stationer havde noget. 
Men midt ude på landet,kom der en hestekærre, som gav vores chauffør et tegn - som oversat betyder, du kan købe diesel af mig!!! 
Det hele gik så hurtigt, for det skulle jo på  ingen måde opdages, at der blev handlet illegalt. Faktisk var det meget berørende at se på, da alt foregik i en go ånd - det er jo hjælp til selvhjælp.  

Her blir der afregnet - se den 3 i bakspejlet. 

Efter 4 timer nåede vi frem til en meget meget fantastisk anderledes by og et dejligt Casa Partiqulars. 
Maria, Freddy og jeg gik ud og spiste og fik super lækkert mad. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar