lørdag den 18. februar 2017

Den Dominikanske Republik

Så blev det afgang fra øen Ile a Vanche på Haiti....pastoren kom og tog afsked og billeder af os, til sin Facebook side.
Vi sejlede i 24 timer hvor vi først fandt en meget forladt bugt på Den Dominikanske Republik (DR)....men vi sejlede videre til en anden bugt for at få diesel på, ...vi sejler rigtig meget for motor....lidt træls for den larmer ....men desværre nødvendigt..Det var et vildt dejligt sted, der hed Cueva de las Aquialas, det rene paradis, hvor man kunne leje telte og ligge lige ud til det blå blå hav.....og et virkelig skønt område med Palme hytter.
Og vi fik diesel....der skulle bare lige en gut ind og hente 70 liter ....på en motorcykel.
Skøøønt var der!
Det er blevet sådan at Sara og jeg tar nattevagten sammen fra kl 20 til 24, så afløser Freddy og Maria og bagefter kommer Signe og Ronnie..... det er ret hyggeligt,vi ser de flotteste måne opgange, etmylder af stjerner og stjerneskud og der bliver drukket the og snakket, men vi sejler altså også stille og roligt 5-6 knop og ingen vind...... altså på nær, når det lige regner på hele vores og de andres vagt, så glæder du dig til at komme i køjen..
Lækker frokost ombord mens vi sejler!
Blandet landhandel.....men masser af grønt!
Vi nåede ikke hele vejen til Santo Domingo, så vi har lavet et stop, ca 40 sømil derfra, i en bugt.
Vi tog bussen ind til en lille by, hvor der var wifi inde i bussen.....og det var meget populært hos os alle sammen.

...og lige en enkel solnedgang.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar