mandag den 13. februar 2017

Haiti

Kaptajnen fra Tandemeer - nødhjælps båden, som iøvrigt kom fra Florida,  kom over og tilbød os alt mulig hjælp pg viden..
Vi aftalte at vi skulle spise med ham og nogle andre både et lokalt sted. 
Det var dejlig lækker mad kylling fisk og med masser af grøntsager....det har vi virkelig manglet...fordi Cuba heller ikke havde ret meget af det.
Freddy havde sin guitar med og vi sang nogle sange som de alle sammen kendte..
Den flotteste salat anretning ever!!!!
Serveret på en juletallerken😊
Fisk og kylling
På en anden båd bor der en Pastor Raymond.....han har været ind og ud afdenne her bugt i tredive år  men kommer fra sydstaterne.....han gør en stor forskel for de lokale. Vi snakker rigtig meget med ham og han hjælper os virkelig med mange ting. Tilgengæld gjorde vi det i søndags, at vi gik med ham i hans kirke. Meget fint med sang og musik og taler vi ikke forstod en lyd af🙃men vi blev bedt om at præsentere os selv hver især.....Sara kom den smukkeste formulering omkring det, at vi ikke er i familie.....men at vi er det.... i hjertet😊
Alle er der store som små!
Klædt på til kirkefest.
Og udenfor stod der kirkens generator.....og den er så meget god til at oplade sin tlf😊
....måske min nye sejlbåd!!!!!
På vejen til kirken....aftenen før havde det regnet vildt meget.
I går spiste vi ged på et lille lokalt sted, hvor det virkelig var primitivt, med mad lavet på bål på jorden.
Alligevel er det dybt charmerende og de lokale små søde unger, synes det er så fint at røre vores bløde hår, så vi bliv aet og friseret, specielt de unge gaster med laaangt hår, fik nogle flotte frisure😊.
Når de andre kommer hjem fra byen,  sejler vi videre til Den Dominikanske Republik - lige tæt på grænsen ligger der en Marina som hedder CaboRoja ....det er et stræk på godt 125 sømil, vi regner med at det tar 24-30 timer.🙊👍
Skynder mig lige at opdaterer denne her blog, mens der er forbindelse.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar