søndag den 29. marts 2015

Bequia i anden omgang!

Denne gang lagde vi os for anker udenfor Jacks bar.....men kun et enkelt døgn, da det blæste mere og mere op, og ankeret ikke kunne holde til blæsten. Vi lagde os ved en bøje tæt på byen - og her har vi nu ligget i 4 dage, fordi det stormer, regner og rusker i alt hvad der kan ruskes i på en sejlbåd.....og det er meget. Solen titter dog frem senere på dagen!
Vi spiste igen på Tree Fig (grillaften med fisk), hvor vores guitarspiller også var igen......men denne gang havde han fået en smule mere indenbords, sååååå han var ikke så go😏. Under maden var der tre guitarister som spillede...de var helt ok.
Udsigten fra fortet i Bequia. Det er småt med morgen gymnastikken, så gåturene bliver høj prioriteret!
Sådan kan en Palme også se ud.
I dag tog vi så hele søndags pakken, først kirke, så ud på øst siden af øen til et lækkert resort, hvor vi badede i kæmpe bølger og spiste frokost....super lækkert.
Sjove høje bølger.
Kirke besøget var en smule mere dæmpet end sidste gang - det var to drenge, max 8 år, der udgjorde bandet, som var keyboard og trommer. De gjorde det helt forrygende, keyboard spilleren skulle hver gang finde sangerens tone hun nu selv startede i......det kræver altså noget!!
Vi fik taget et påskebillede af os alle på Grand Danois!
Grand Danois teamet påsken 2015!
Udsigt!
Lækker udsigt ik?
Go påske

Vi sejler til Tobago Keys i dag, hvor de har lovet betydelig bedre vejr.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar