mandag den 17. januar 2022

 Union Island til Bequia

Da vi  ankom til Union Island lagde vi os for anker, fordi vi næste dag skulle ind til en bro for at få vand og diesel.

Union Island er mere end ramt af COVID-19 …..der er ikke det liv der plejer at være, meeeen altid hyggeligt alligevel at komme dertil. Der hvor vi plejer at lægge til (Lambies) var lukket helt ned og solgt😢.




Vi gik en tur bagom byen, og havde netop snakket om at, det ku være hyggeligt hvis vi mødte vores gamle ven Boggie…..og sjovt nok kommer han kørende i sin bil lige forbi os…..der blev stor krammet🥰.

Næste dag sejlede han os til Happy Island….den lille bar ø! Virkelig hyggeligt og fik en go snak med Boggie…der fortalte, at han havde været nede og kigge efter os de sidste to dage……han vidste ikke vi kom….men havde det bare på fornemmelsen🙏







Dagen efter hvor vi er ved at flytte båden til et nyt sted, kommer Kåre sgu lige forbi, han er ombord på en katamaren, hvor han skal være i en tre ugers tid. Han kom lige ombord for at se Grand Danois….og så aftalte vi at vi nok mødtes på et senere tidspunkt!

Om lørdagen havde de lovet ok vejr, så vi besluttede at sejle til Bequia….vi havde en dejlig sejlads på 5 timer med en gennemsnitsfart på 5 knop. 

Kirsten og jeg gik en tur op til vores lejede hus…det ser rigtig fint ud!

Næste dag kom Kåre forbi i dinkyen, og spurgte om vi kom forbi til en sundowner…..ja tak det ville vi MEGET GERNE. 🤗……og det er jo ren luksus at komme ombord på sådan et skiv. Og SÅ hyggeligt at snakke med Kåre og de andre gaster ombord.






Vi spiste aftensmad ude. I dag er det total overskyet og regnvejr…..så vi vasker og skurer båden ren….og har fået afleveret vasketøj. I eftermiddag står den på pandekager…mums!

I får lige et billede af båden der levere vand og diesel til os….og en enkelt blomstrende kaktus.

Og Kirsten laver nogle skønne drinks👍

Kirsten og jeg tar hen i vores hus fra på torsdag af!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar