søndag den 9. januar 2022

 Beguia

 Vi har nydt Beguia…..badet, daset været til Karaoke i Marinaen….hvor vi spiste elendig mad!!….men det fede var, at Anne gik op og sang Proud Marry til ug kryds og slange👏

Skønt skilt og dejlig rumpunch






Vi flyttede ud af marinaen, fordi vi blev banket ind i kajen hele tiden pga strøm og vind.

Næste dag ville vi videre til Tobago Keys, men da vi skulle hive ankeret op, virkede Remote ikke, så Freddy og Daniel hev ankeret ind med håndkraft - og jeg skulle hilse og sige, at det er MEGA tungt!!!!

Vi havde en dejlig sejlads for sejl…..lige ind til at en giga regnbyge med giga meget vind i, ramte os - vi havde ikke nået at få sejlene ind…..så der blev temmelig meget turbulent, og ungerne nåede at blive bange.

Det gode er, at ligeså pludseligt det kan komme, liså hurtigt forsvinder det.

Desværre var det gråt og vådt ved indsejlingen til Tobago Keys….og strømmen var strid, sååå at få fat i en bøje, var mildest talt umuligt. Heldigvis for os var der en franskmand, der satte sin gummibåd i vandet og kom og hjalp os🙏

I aften spiste vi hos languster hos Romeo på stranden - altid en stor succes.

Vi hilste på nogle seje unge mennesker ….helt nøjagtig tror jeg de var 13 ombord på en Beneteau…..men det der var sejt var, at de kom sejlende uden mast, forsejl og bum…,400 sømil ude for Barbados var hele molevitten knækket….de havde formået at holde hovedet koldt, skåret alt sejl fra og sejlet videre for motor.

Det sætter lige vores “små skavanker i perspektiv..




Ingen kommentarer:

Send en kommentar