onsdag den 9. marts 2016

Vandfald besøg

Mens vi lå i Cumberland, fik Søren læst sig til at der havde været et røveri mod en sejlbåd og med en der døde.....i nabo bugten Walilalubay. Vi rundede bugten, på vej til Cumberland, fordi Nina skulle se kulisserne fra Pirates of Caribien, og da var det sket om natten.
Folkene i Cumberland var meget bange for, at det skulle gå ud over hele turist situationen, som ikke er helt på toppen endnu. Men mens vi var der, kom der dog både og kastede anker, og også i Walilalubay, hørte vi.
Vi tog på tur til vandfaldet, sammen med Sunchaser folkene - det ligger i en lille by der hedder Chautebelar tæt på Cumberland. Vi skulle også udclarere der.
Vi kørte "dødsruten" med bus.....når jeg skriver sådan, så er det fordi de kører som død og helvede og vi snakker altså om at køre bjergkørsel. Jeg spurgte en kvinde på vej hjem om hun aldrig var bange.....hun kiggede bare på og sagde: "Why"
Freddy og Nina sad på forsædet, for som de sagde, det var lidt ligesom at køre i rutsche banen, og for at nyde den flotte udsigt.
Vi gik ret laaaangt for at komme frem til vandfaldet, men hold op hvor var det flot.
Fællesbad for Grand Danois besætning😊
Der var knald på det vand!
Syns lige I skal se hvordan en costermer seddel kan se ud. I det her tilfælde var der skrevet og stemplet så meget, at de ikke selv kunne se hvad der var hvad.....men bare stemplerne var der😏
...en af Freddys arbejdsstillinger.....i det her tilfælde for at finde et nummer bag på køleskabet😃
Lige nu er vi landet på Rodney Bay efter 11 timers motor sejlas, fordi vinden var lige i mod os men tilgengæld var der næsten ingen vind, så det var stille og roligt. Det første stykke kunne vi dog bruge sejlene en smule.
Der blir SÅ dejlig stille når motoren bliver slukket😊 efter så mange timer.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar