søndag den 12. april 2015

Bequia og Young Island....det lakker mod enden!

Sidste aften i Carriacou, blev en sjov aften, dels fordi vi endte på en lokal bar, med levende orkester og inden havde spist lækker mad på en Restaurent fordi det var Christian og Patricia sidste aften.
Samlet team klar til at gi den gas!
.....og så blev min nye tatoo vist frem!

Ses måske bedre her!

Dagen efter satte vi dem af i byen, hvor de skulle med en færge til Grenada.
Vi bestemte os for, at tá hele turen til Bequia,godt 7 timer, med motoren kørende alle 7 timer, der var lidt vind og det der var, var foran på tværs! 
Det er altid skøønt at lande efter sådan en lang sejlas, det er svært at beskrive følelsen, men en eller anden form for, det gik godt...... vi klarede det......dejligt at være fremme......og en stor glæde ved at gense en by som vi alle godt kan Li!
Lisom Freddy skulle til at hoppe i vandet, råbte han han vi skulle komme og se.....og der svømmede, på det klareste vand, en KÆMPE, mindst to meter stor, djævlerokke, puha den var dæleme stor.

Efter at ha ligget i Bequia i i 4 dage, og har været på Jacks til go mad, for at sige farvel til Fiona, er vi nået til St Vincent, Young Island hvor Fiona skal af.
Lige et gruppe billede inden vi går på Jacks Bar!
Udsigten fra båden.....den ene vej....
....og den anden vej!
På Young Island har vi blæsevejr og regn..
Se lige hvordan det også kan se ud i Caribien!

Vi sejler nok en tur videre til Cumberland Bay, hvor Freddy bruger de sidste dage på at gøre båden klar til at komme på land på mandag.
Jeg skal bo et helt fantastisk sted den sidste uge, hos en privat familie, med en gigantisk udsigt,pool der falder ud over kanten, og nogle helt vildt søde mennesker, og et spændende hus og miljø.
Tak fordi I har fulgt min tur endnu engang......jeg har nydt turen til fulde, og fået en gigantisk start på mit nye liv som pensionist.

                                                    You only live once!
                                                                     (YOLO)




                                                    Her er et par beviser❤️❤️❤️❤️







Ingen kommentarer:

Send en kommentar