søndag den 3. marts 2013

Så er der gået en uge!!

Så er det en uge siden jeg ankom! Og her er lige herligt. Vi havde en tur til Soufriere hvor motoren gik ud og hvor tøserne styrede hele sejleriet oppe. Det var helt vildt sjovt.
I forgårs sejlede vi så til St Vincent i temmeligt hårdt vejr i 8 timer men alle klarede det. Freddy og jeg tog til Kingstown i går for at indklaringere og det var noget af en udfordring først gik vi mindst 3 km op ad bakker, så sad vi i næsten en time og ventede på bussen men dem der kom var overfyldte. Endelig lykkedes det os at komme bag på en lokals lad - og i FULD FART det gik 😗Senere skiftede vi til en lokal bus som simpelthen kører så råddent og tror de er udødelige!!!!!! Og da vi så endelig kom ind til byen så var et af kontorerne lukket!! Så efter en tur rundt i byen hvor vi stort set var de eneste europæerere tog vii tilbage til Cumberland Bay godt svedte.
Om aftenen fik vi lækre Mojitos og spiste mad på en skøn lille Restaurent i bugten. Senere var der karaoke på den lokale bar. Freddy gav et nummer og jeg hjalp😊 en rigtig sjov aften.
Idag ligger vi så på Young Island - det blæser vildt meget men lige nu er vi gået i land på et lækkert sted hvor der også er net.
Senere på dagen tog vi igen til Kingstown hvor Freddy blev genkendt af en af lokale som havde et lille primitivt udskænkningssted - vi reddede simpelt hendes dag ved at købe øl hos hende - og hun var SÅ glad for at se Freddy.
Ja så er vi i mellem tiden kommet til Bequia, dejligt genkendeligt sted og i aften skal vi alle stadses ud, for vi skal på Jacks Restaurent hvor der skal danses og spises go mad. (husker I den Svend og Anni ??) 😊 og hvis nogle sku vær i tvivl nyder jeg det stadigvæk meget.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar