tirsdag den 1. februar 2022

 Endnu en udfordring!!!


Vi sidder torsdag aften på det smukkeste sunset sted og spejder efter Grand Danois…..de skal bare lige komme rundt om hjørnet. Der kommer en båd…får hurtig fat i en kikkert ……meeeen det var ikke GD!!!!

Freddy skriver at de lægger sig ind i Cumberland Bay…..og Kirsten og jeg går hjem - på vejen tar vi en drink med de lokale der sælger ude ved vejen!!

Næste morgen ringer. Freddy tidligt, at de har problemer med propellen og er gået ind i Outly Hall skibsværftet!! Vi skal møde dem der.

Så vi tar færgen fra Bequia til Kingstown …..Vi kom til båden men de nye gaster og Freddy var i Blue Lagoon og tjekke ind.

Der var stor gensynsglæde - (altså den jeg har, når jeg har skrevet med nogle mennesker, jeg synes var virkelig søde) - og dejligt endelig at møde Liv og Sebastian (fremover kaldet Seb).

De havde haft en ganske forfærdelig tur, mærkelig nok fordi der ingen vind var…… problemet var, at propellen var i udu…..sååååå de kunne KUN sejle for sejl…..uden vind……så turen fra Rodney Bay til Outly Hall, havde taget det meste af 24 timer!!!!! Og kl 04 om morgenen havde “ Mr Fixman” (Freddy) forbundet motoren til akslen, med et stykke stærkt bånd, som erstatning for gummi koblingen…..så de lige kune styre ind til skibsværftet……alle var mega udmattede…..og lettede……såååååå flot klaret af to gaster der ikke havde været ombord før💪👏

Denne her “dims” gør at de kan sejle ind på værftet!

At ligge inde på et værft, er ret kedeligt, sååå næste dag tog vi alle 4 en tur på stranden på Young Island!
I mens arbejder de lokale på at ordne problemet…..og det var jo lørdag…..meeeen de manglede en dims, så det blev først mandag vi vi,ke kunne sejle ferfra
De både tegnede på båden og i jorden for at blive enige!!!!


Hjemme igen havde Freddy lavet en super lækker middag ud af tun vi havde købt på det lokale fiskemarked! 
Anledningen var også, at Liv havde taget sin kandidat eksamen nogle dage før…..såååå der blev åbnet champagne og skålet og sagt tillykke……og lettelsen over at ha “overlevet” strabadserne på deres første sejltur, var til at fejre💪👍⛵️
Lækker frisk lime marineret tun og champagne

Tunen bliver filleret!


Vi fik ikke meget søvn den første nat pga MYG ……næste nat blev der sprayet, sat myggenet op til Liv, som er super allergisk overfor myggestik og kravlet ned i vores lagenposer….så natten blev en smule bedre!😊
Flot regnbue
Det er et meget misligholdt værft….se bare på billederne



På værftet lå der en tanker fra Korsør 


“Olsen Banden”


Nåh men næste dag mandag, havde dem fra værftet fixet problemet, og så sku vi bare afsted derfra…..det kom vi også….  meeeen motoren og gearkassen siger mærkelige lyde.
Vi nåede til Bequia…..men herfra ved vi ikke hvad så❓🤞❓🤞
Vi spiste på vores sundowner sted…det trængte alle til!














Ingen kommentarer:

Send en kommentar