lørdag den 23. april 2016

Hos Carl Peter og hjemtur.

Troede jeg havde lavet mit sidste indlæg meeeeen der er så meget mere at skrive om😊
Efter GD var taget på land, som iøvrigt gik fuldstændig gnidnings frit, tog vi fire hen til Carl Peter og Maxine for at bo de sidste dage.
...så hænger den!
....og her står den på land!
Det er et dejligt sted og vi havde nogle rigtig hyggelige dage sammen, Nina, Sara og jeg......Freddy arbejde på båden hver dag, men kom hjem til aftensmad.
Og så blev der serveret engelsk morgenmad til os hver dag.....ren luxus.
.....og rigtig kaffe😊
Og så kom dagen hvor vi skulle hjem.....og jeg skal lige love for, at der er noget at skrive hjem om.
Taxaen satte os af i lufthavnen på StVincent kl 8.30, vores fly skulle gå 10.10.....da kl var 13 og vi stadigvæk ikke var kommet afsted, uden vi havde fået noget som helst at vide, kom der en stille stille dame og nærmest hviskede, at flyet var forsinket🤓😆...okay mon de troede vi var dumme😊
Vi fik noget frokost, på deres regning - og vi købte en flaske rødvin, som Freddy åbnede med et snuptag  med en kuglepen😎🤗!!
Her står vi i kø til vores frokost....læg mærke til de lækre polstrede stole....som vi tilbragte 9,5 timer i😡🙊 for ikke at tale om luften i lokalet!😃!!!! jo vi hyggede os og kom hinanden ved.
Det korte og det lange var, at vores fly blev aflyst....vi kom med et flybtil Barbados kl 18.30.....fordi, som de sagde, at de første der kom med var familier med børn og ældre mennesker......jubiiiii tænkte vi, her er sgu da endelig en fordel ved at have vores alder😃......hvilket jeg selvfølgelig ikke undlod at gøre opmærksom på!! - og med kom vi......de andre kom først med fly to og tre timer efter!
Vi blev indlogeret på et helt fint hotel.....med aftensmad, morgenmad.
Der har været en helt utrolig dårlig kommunikation med luftselskabet LIAT og os rejsende, vi har skulle spørge om alt selv.
Nu sidder vi så i lufthavnen og er på det der hedder standbye, hvilket vil sige at kl 16 -16.30 for vi at vide om vi kommer med, der er 12 personer der skal videre......der er en familie på fem og forhåbentlig gælder alderen også her👍sååååå vi kommer med......og hvis ikke, bliver vi indlogeret på samme hotel en nat til!
Det for I at vide i næste afsnit......
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar